Login
Close
Inloggen

Meer over Jelly...

Het leven voor SDF

Net als Jelle ben ik geboren en getogen (en nog woonachtig) in Friesland. Na mijn opleiding commerciële economie ben ik het recruitment vak ingegaan, wat tot de dag van vandaag nog steeds goed bij mij past. In diverse branches ben ik verantwoordelijk geweest voor bemiddeling van vaste en tijdelijke banen. De laatste jaren ligt de focus op het bemiddelen van senior interim managers en executive search binnen food (gerelateerde) organisaties.

Wat ik leuk vind aan mijn werk

Het opbouwen van langdurige samenwerkingen met zowel opdrachtgevers als interim managers spreekt mij aan. Snel schakelen, het belang van alle partijen voor ogen houden om vervolgens tot een optimaal resultaat te komen, vind ik nog steeds een uitdaging. Verschillende schakels in zo’n proces moeten samenkomen; naast het matchen van kennis en expertise met het vraagstuk, is bovenal persoonlijkheid een doorslaggevende factor om tot verbinding te komen. Dat is waarom ik dit ‘mensenwerk’ met plezier doe.

Buiten het werk

Ben ik er voor mijn gezin en doe ik aan tennis, yoga en hardlopen in het bos. Lekker uit eten met mijn man, met vrienden of familie afspreken of een avondje theater- of bioscoopbezoek is wat ik graag doe in mijn vrije tijd.
Copyright © 2023 SDF B.V.   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden