Login
Close
Inloggen

Meer over Jelly...

Het leven voor SDF

Net als Jelle ben ik geboren en getogen (en nog altijd woonachtig) in Friesland. Na mijn opleiding commerciële economie ben ik het recruitment-vak ingegaan, wat tot de dag van vandaag nog steeds uitstekend bij mij past. Binnen diverse branches ben ik verantwoordelijk geweest voor bemiddeling van tijdelijke en vaste banen. De laatste jaren ligt de focus op het bemiddelen van senior interim managers en executive search binnen food (gerelateerde) organisaties.

Wat ik leuk vind aan mijn werk

Het opbouwen van langdurige samenwerkingen met zowel opdrachtgevers als interim managers spreekt mij aan. Snel schakelen, het belang van alle partijen voor ogen houden om vervolgens tot een optimaal resultaat te komen: dat vind ik nog steeds een uitdaging. Verschillende schakels in zo’n proces komen hierbij samen: naast het matchen van kennis en expertise met het vraagstuk, is bovenal persoonlijkheid een doorslaggevende factor om tot verbinding te komen. Dat is waarom ik dit ‘mensenwerk’ met plezier doe.

Buiten het werk

Ben ik er voor mijn gezin, wandel ik veel met de hond door het bos en doe ik aan zumba. In mijn vrije tijd ga ik graag lekker uit eten met mijn man, kijk ik bij sportwedstrijden van mijn kinderen, spreek ik af met vrienden en familie of geniet ik van een avondje naar het theater of een concert.
Copyright © 2024 SDF B.V.   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden