Login
Close
Inloggen

Opdrachtgevers

Haal de juiste professional in huis

Van familiebedrijf tot multinational: wij hebben voor iedere onderneming de juiste professional in huis. Door onze jarenlange specialistische ervaring kennen we de uiteenlopende disciplines binnen de foodsector en weten we als geen ander welke eisen en criteria worden gesteld aan leidinggevenden en specialisten. Daardoor durven we met gepaste trots te zeggen dat we eigenlijk altijd de juiste match hebben. 

Binnen Nederland beschikken we over een ongeëvenaard netwerk van interim managers en foodspecialisten. Wij hebben op dagelijkse basis contact. Daardoor weten wij vaak als eerste welke manager, leidinggevende of specialist beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging. Vaak stellen wij al binnen 24 uur na het ontvangen van een aanvraag de beste interim professional aan je voor of kunnen we snel met je meedenken richting een vaste invulling.

Sinds 2012 zijn we specialist op het gebied van Interim Recruitment en Executive Search binnen de voedingsmiddelenindustrie. Ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Uw contactpersonen

Copyright © 2024 SDF B.V.   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden