Login
Close
Inloggen

Meer over Niek...

Het leven voor SDF

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Na mijn studie rechten heb ik kort gewerkt als advocaat op de Zuidas, maar al heel snel kwam ik erachter dat dit niets voor mij was. Via via belandde ik uiteindelijk in de recruitmentwereld en tot op de dag van vandaag ben ik hier heel dankbaar voor.

Wat ik leuk vind aan mijn werk…

Ik vind het ondernemende aspect van mijn werk heel erg leuk. We zijn in 2012 vanuit het niets gestart en ons bedrijf staat nu als een huis. Daarnaast vind ik het fascinerend om een kijkje in de keuken te mogen nemen bij productielocaties. Ook krijg ik nog steeds een enorme kick van een snelle bemiddeling, waarin een interim manager binnen een paar dagen na het ontvangen van de aanvraag al start bij onze klant.

Buiten het werk

Breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin en mijn vrienden. Daarnaast ben ik een enorme voetballiefhebber. Op een doordeweekse avond doe ik dan ook niets liever dan wat stoeien met mijn zoontjes, om daarna op de bank neer te ploffen voor een goede Champions League wedstrijd. In het weekend ga ik graag uit eten met mijn vrouw of mijn vrienden.
Copyright © 2024 SDF B.V.   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden